Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos "Carskij" su raudona žuvimi ir dviejų rūšių ryžiais
"Caro" salotos su raudona žuvimi puikiai dera su virtais ryžiais. Kad būtų didesnė nauda, naudokite ruduosius ryžius. Šviežias produktas išvirtas bus minkštesnis, todėl pirkdami atkreipkite dėmesį į pagaminimo datą. Optimalus tokių ryžių naudojimo laikotarpis yra 6-12 mėnesių. Jei įmanoma, pirkite geresnius vietinių gamintojų ryžius, taip yra didesnė tikimybė, kad prieš gabenimą jie nebuvo apdoroti cheminėmis medžiagomis. Rudieji ryžiai dar vadinami "Kargo".
Žingsnis 1
Paruoškite karališkųjų salotų su ryžiais ir žuvimi sudedamąsias dalis. Susmulkinkite krapus ir česnakus, sudėkite į dubenį, sudėkite varškę ir druską, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Upėtakį supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sūrį susmulkinkite stambia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite ruduosius ir baltuosius ryžius. Į ryžius sudėkite upėtakius ir kietąjį sūrį, užpilkite paruošta varške.
Kategorijos