Salotos "Carskij" su raudona žuvimi ir dviejų rūšių ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos "Carskij" su raudona žuvimi ir dviejų rūšių ryžiais

"Caro" salotos su raudona žuvimi puikiai dera su virtais ryžiais. Kad būtų didesnė nauda, naudokite ruduosius ryžius. Šviežias produktas išvirtas bus minkštesnis, todėl pirkdami atkreipkite dėmesį į pagaminimo datą. Optimalus tokių ryžių naudojimo laikotarpis yra 6-12 mėnesių. Jei įmanoma, pirkite geresnius vietinių gamintojų ryžius, taip yra didesnė tikimybė, kad prieš gabenimą jie nebuvo apdoroti cheminėmis medžiagomis. Rudieji ryžiai dar vadinami "Kargo".
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
264 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Carskij" su raudona žuvimi ir dviejų rūšių ryžiais Žingsnis 1
Paruoškite karališkųjų salotų su ryžiais ir žuvimi sudedamąsias dalis. Susmulkinkite krapus ir česnakus, sudėkite į dubenį, sudėkite varškę ir druską, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Upėtakį supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sūrį susmulkinkite stambia tarka.

Žingsnis 2

Salotos "Carskij" su raudona žuvimi ir dviejų rūšių ryžiais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite ruduosius ir baltuosius ryžius. Į ryžius sudėkite upėtakius ir kietąjį sūrį, užpilkite paruošta varške.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos