Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Carskij" su raudona žuvimi ir ikrais
"Caro" salotos su raudonąja žuvimi ir ikrais - išskirtinė bet kokio šventinio stalo puošmena. Lašišos ir daržovių derinys greitai pasotina, bet kartu nesukelia sunkumo, o raudonieji ikrai pabrėžia šventinį užkandžio statusą. Kad salotos atrodytų įspūdingai ne tik sveikos, bet ir porcijinės, geriausia jas paruošti suktinuko pavidalu.
Žingsnis 1
Pradėkite formuoti salotas. Nuluptas morkas sutarkuokite smulkia tarka. Dėkite jas ant folijos ir patepkite majonezo sluoksniu. Jei norite, įberkite druskos. Sutarkuokite virtas bulves ir sudėkite jas ant morkų. Naują salotų sluoksnį patepkite majonezu.
Žingsnis 2
Sudėkite kiaušinius ir žuvį. Atvėsusius kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite ant bulvių sluoksnio. Įpilkite majonezo. Žuvį supjaustykite juostelėmis ir susmulkinkite petražoles. Jas sudėkite ant paskutinio salotų sluoksnio.
Žingsnis 3
Susukite salotas į ritinėlį. Folija suformuokite salotas į ritinėlį ir įdėkite į šaldytuvą 5 valandoms. Atsargiai nuimkite ritinėlį nuo folijos ir į jo vidurį sudėkite ikrus.
Kategorijos