Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Carskij" su raudonaisiais ikrais ir krevetėmis
"Caro" salotos su raudonaisiais ikrais ir krevetėmis yra gana sočios, jose yra daug baltymų. Be privalumų, šias salotas gana paprasta paruošti, nes jas sudaro minimalus kiekis ingredientų, kurie, savo ruožtu, darniai dera tarpusavyje. Kad krevečių mėsa būtų minkšta, virkite jas ne ilgiau kaip 5 minutes lengvai pasūdytame vandenyje. Prieš pat patiekdami produktus išmaišykite, kad raudonieji ikrai nesideformuotų ir išlaikytų savo skonį.
Žingsnis 1
Išvirkite krevetes. Atšildytas krevetes sudėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu, įberkite truputį druskos ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Virkite apie 5 minutes. Tada nulupkite ir perkelkite į dubenį. Jei krevetės didelės, kiekvieną jų supjaustykite į 2-3 dalis.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į salotinę sudėkite kukurūzus, krevetes, kiaušinį ir raudonuosius ikrus. Įpilkite majonezo ir išmaišykite.
Kategorijos