Salotos "Carskij" su raudonaisiais ikrais, krevetėmis ir krabų mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos "Carskij" su raudonaisiais ikrais, krevetėmis ir krabų mėsa

Raudonieji ikrai - tai produktas, kuris visada siejamas su šventėmis. Norint sužinoti jo kokybę, užtenka ant plokščios lėkštelės padėti kelis ikrus ir papūsti. Jei jie išsiskleidžia, vadinasi, ikrai geri, o jei sulimpa - blogi. "Caro" salotoms geriausia rinktis Sachalino ikrus, nes jie laikomi subtiliausiais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Carskij" su raudonaisiais ikrais, krevetėmis ir krabų mėsa Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Krabų mėsą supjaustykite šiaudeliais, sudėkite virtas krevetes. Sutarkuokite kiaušinius ir juos įmuškite. Į salotinę supilkite tarkuotą sūrį.

Žingsnis 2

Salotos "Carskij" su raudonaisiais ikrais, krevetėmis ir krabų mėsa Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotas įpilkite raudonųjų ikrų ir majonezo. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos