Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos "Carskij" su raudonaisiais ikrais, krevetėmis ir krabų mėsa
Raudonieji ikrai - tai produktas, kuris visada siejamas su šventėmis. Norint sužinoti jo kokybę, užtenka ant plokščios lėkštelės padėti kelis ikrus ir papūsti. Jei jie išsiskleidžia, vadinasi, ikrai geri, o jei sulimpa - blogi. "Caro" salotoms geriausia rinktis Sachalino ikrus, nes jie laikomi subtiliausiais.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Krabų mėsą supjaustykite šiaudeliais, sudėkite virtas krevetes. Sutarkuokite kiaušinius ir juos įmuškite. Į salotinę supilkite tarkuotą sūrį.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotas įpilkite raudonųjų ikrų ir majonezo. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Kategorijos