Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Carskij" su vištiena ir grybais
Salotos "Carskij" ruošiamos iš visiškai skirtingų ingredientų, į jas dažnai dedama vaisių ar džiovintų vaisių, kad būtų daugiau žavesio. Šis receptas yra daržovių receptas, artimas klasikiniam. "Slaptasis" ingredientas yra marinuotos opicijos. Šie grybai turi stebuklingą aromatą ir ryškų skonį dėl pridėtų prieskonių. Grybuose yra daug augalinių baltymų, dėl to jie dažnai vadinami "augaline mėsa".
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Vištienos filė supjaustykite į bet kokio dydžio gabalėlius, kiaušinius - kubeliais. Morkas sutarkuokite per tarką, langelių dydį pasirinkite pagal savo skonio pageidavimus.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite supjaustytus produktus į salotinę, įberkite kukurūzų, opijatų. Pasūdykite, pagardinkite majonezu. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos