Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Carskij" su vištiena ir grybais
"Caro" salotų rūšių yra daugybė. Vienas iš standartinių variantų yra su vištiena ir grybais. Populiarus ir sėkmingas ingredientų derinys salotoms suteikia sotumo ir skonio. Korėjietiškos morkos suteikia pipirų ir saldžiai sūraus skonio. Tokias salotas galima ruošti ir šventei, ir tiesiog vakarienei. Salotas reikėtų patiekti atšaldytas, taip jos išlaikys savo struktūrą ir geriau išryškės sluoksniai.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite grybus, kol išgaruos skystis. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sutarkuokite bulves. Smulkiai supjaustykite vištienos filė.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę įdėkite maistinę plėvelę. Sluoksniais išdėliokite ingredientus ir kiekvieną jų patepkite majonezu. Pirmas sluoksnis - sūris, grybai, tada korėjietiškos morkos, jo galima nedėti majonezo. Toliau dėkite sluoksnius vištienos filė, bulvių ir kiaušinių. Salotas atšaldykite šaldytuve. Apverskite dubenį ir nuimkite maisto plėvelę.
Kategorijos