Salotos "Carskij" su žuvimi ir ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Carskij" su žuvimi ir ikrais

Salotos "Carskij" tradiciškai ruošiamos su žuvimi, ikrais ar jūros gėrybėmis. Kartu šie produktai patiekalą paverčia tikru vitaminų ir antioksidantų lobynu. Be to, paruošti tokias šventiškas, elegantiškas salotas lengva bet kuriai šeimininkei, o joms pagaminti prireiks nedaug laiko. Galite naudoti bet kokią raudonąją žuvį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Carskij" su žuvimi ir ikrais Žingsnis 1
Pradėkite sluoksniuoti sluoksnius. Ant plokščio indo uždėkite kepimo žiedą. Pirmiausia į jį sudėkite bulves ir ištepkite majonezu, tada supjaustykite kubeliais lengvai pasūdytą raudonąją žuvį ir paskirstykite ją kaip antrąjį sluoksnį, ant viršaus uždėkite svogūnus. Aptepkite majonezo tinkleliu.

Žingsnis 2

Salotos "Carskij" su žuvimi ir ikrais Žingsnis 2
Toliau formuokite salotas. Išdėliokite tarkuotą kiaušinį, smulkiai supjaustykite krabų lazdeles ir sudėkite jas šalia. Nepamirškite ištepti majonezu. Tada paskleiskite tarkuotų morkų sluoksnį.

Žingsnis 3

Salotos "Carskij" su žuvimi ir ikrais Žingsnis 3
Išvirkite krevetes. Iš anksto į vandenį įberkite druskos, lauro lapų ir pipirų, užvirinkite, sudėkite krevetes ir virkite, kol suminkštės, bet ne ilgiau kaip 5 minutes. Atvėsinkite, nulupkite, susmulkinkite ir sudėkite į salotas kaip kitą sluoksnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos