Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Carskij" su žuvimi ir ikrais
Salotos "Carskij" tradiciškai ruošiamos su žuvimi, ikrais ar jūros gėrybėmis. Kartu šie produktai patiekalą paverčia tikru vitaminų ir antioksidantų lobynu. Be to, paruošti tokias šventiškas, elegantiškas salotas lengva bet kuriai šeimininkei, o joms pagaminti prireiks nedaug laiko. Galite naudoti bet kokią raudonąją žuvį.
Žingsnis 1
Pradėkite sluoksniuoti sluoksnius. Ant plokščio indo uždėkite kepimo žiedą. Pirmiausia į jį sudėkite bulves ir ištepkite majonezu, tada supjaustykite kubeliais lengvai pasūdytą raudonąją žuvį ir paskirstykite ją kaip antrąjį sluoksnį, ant viršaus uždėkite svogūnus. Aptepkite majonezo tinkleliu.
Žingsnis 2
Toliau formuokite salotas. Išdėliokite tarkuotą kiaušinį, smulkiai supjaustykite krabų lazdeles ir sudėkite jas šalia. Nepamirškite ištepti majonezu. Tada paskleiskite tarkuotų morkų sluoksnį.
Žingsnis 3
Išvirkite krevetes. Iš anksto į vandenį įberkite druskos, lauro lapų ir pipirų, užvirinkite, sudėkite krevetes ir virkite, kol suminkštės, bet ne ilgiau kaip 5 minutes. Atvėsinkite, nulupkite, susmulkinkite ir sudėkite į salotas kaip kitą sluoksnį.
Kategorijos