Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos "Carsky" su grybais ir vištienos krūtinėle
Šios salotos dėl įspūdingo pateikimo sluoksniais leidžia paįvairinti tradicinių šventinių patiekalų sąrašą. Patiekalas ruošiamas gana paprastai, o ingredientai tarpusavyje beprotiškai skaniai dera. Švieži grybai turi būti baltos arba šiek tiek rusvos spalvos, o ant jų kepurėlių neturi būti tamsių dėmių ir taškelių. Atkreipkite dėmesį: jei plėvelė tarp kotelio ir kepurėlės pažeista, šie grybai nėra švieži ir jų nereikėtų pirkti.
Žingsnis 1
Apkepkite grybus ir daržoves. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Pasūdykite ir kepkite 10 minučių, tada sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite dar 5 minutes. Leiskite daržovėms atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant lėkštės padėkite kepimo žiedą. Sluoksniuokite pakaitomis bulves, vištieną, svogūnus, morkas ir grybus, kiaušinius, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Ant salotų viršaus užbarstykite sūrio, nuimkite žiedą ir padėkite patiekalą į šaldytuvą 2 valandoms.
Kategorijos