Salotos "Carsky" su grybais ir vištienos krūtinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos "Carsky" su grybais ir vištienos krūtinėle

Šios salotos dėl įspūdingo pateikimo sluoksniais leidžia paįvairinti tradicinių šventinių patiekalų sąrašą. Patiekalas ruošiamas gana paprastai, o ingredientai tarpusavyje beprotiškai skaniai dera. Švieži grybai turi būti baltos arba šiek tiek rusvos spalvos, o ant jų kepurėlių neturi būti tamsių dėmių ir taškelių. Atkreipkite dėmesį: jei plėvelė tarp kotelio ir kepurėlės pažeista, šie grybai nėra švieži ir jų nereikėtų pirkti.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Carsky" su grybais ir vištienos krūtinėle Žingsnis 1
Apkepkite grybus ir daržoves. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Pasūdykite ir kepkite 10 minučių, tada sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite dar 5 minutes. Leiskite daržovėms atvėsti.

Žingsnis 2

Salotos "Carsky" su grybais ir vištienos krūtinėle Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant lėkštės padėkite kepimo žiedą. Sluoksniuokite pakaitomis bulves, vištieną, svogūnus, morkas ir grybus, kiaušinius, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Ant salotų viršaus užbarstykite sūrio, nuimkite žiedą ir padėkite patiekalą į šaldytuvą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos