Salotos "Carsky" su grybais ir vištienos krūtinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotos "Carsky" su grybais ir vištienos krūtinėle

Šios salotos dėl įspūdingo pateikimo sluoksniais leidžia paįvairinti tradicinių šventinių patiekalų sąrašą. Patiekalas ruošiamas gana paprastai, o ingredientai tarpusavyje beprotiškai skaniai dera. Švieži grybai turi būti baltos arba šiek tiek rusvos spalvos, o ant jų kepurėlių neturi būti tamsių dėmių ir taškelių. Atkreipkite dėmesį: jei plėvelė tarp kotelio ir kepurėlės pažeista, šie grybai nėra švieži ir jų nereikėtų pirkti.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Salotos "Carsky" su grybais ir vištienos krūtinėle Žingsnis 1
Apkepkite grybus ir daržoves. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Pasūdykite ir kepkite 10 minučių, tada sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite dar 5 minutes. Leiskite daržovėms atvėsti.

Žingsnis 2

Salotos "Carsky" su grybais ir vištienos krūtinėle Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant lėkštės padėkite kepimo žiedą. Sluoksniuokite pakaitomis bulves, vištieną, svogūnus, morkas ir grybus, kiaušinius, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Ant salotų viršaus užbarstykite sūrio, nuimkite žiedą ir padėkite patiekalą į šaldytuvą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., vakarienė, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, caro salotos, receptų knyga, raudonos žuvies salotos, kiaušinių salotos, majonezo salotos, raudonųjų ikrų salotos, daržovių salotos, česnakinės salotos, tartaletės salotos

Kategorijos