Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Carsky" su vištiena ir grybais sluoksniais
Sūrūs agurkai, virta vištienos filė, korėjietiškos morkos ir grybai - derinys, kurį tikrai turėtumėte išbandyti. Be to, salos rūgštumas ir aromatingi grybai su švelniu kiaušinio skoniu - tai neįprastas "caro" salotų variantas. Graikiniai riešutai ne tik papuošia patiekalą, bet ir paryškina jo skonį. Galite eksperimentuoti su riešutais, į kompoziciją įtraukti šviežių daržovių, virtų bulvių ir burokėlių arba keptų grybų. Galutinis kulinarinis kūrinys visada gali būti kitoks.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Filė supjaustykite mažais gabalėliais, kiaušinius ir agurkus - maždaug tokio pat dydžio kubeliais. Patiekimui skirtus graikinius riešutus susmulkinkite ne per stambiai.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite ingredientus sluoksniais ir kiekvieną jų patepkite majonezu. Pirmiausia sudėkite vištienos filė, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, tada - kiaušinius, marinuotus agurkus, korėjietiškas morkas ir grybus.
Kategorijos