Salotos "Carsky" su vištiena ir grybais sluoksniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Carsky" su vištiena ir grybais sluoksniais

Sūrūs agurkai, virta vištienos filė, korėjietiškos morkos ir grybai - derinys, kurį tikrai turėtumėte išbandyti. Be to, salos rūgštumas ir aromatingi grybai su švelniu kiaušinio skoniu - tai neįprastas "caro" salotų variantas. Graikiniai riešutai ne tik papuošia patiekalą, bet ir paryškina jo skonį. Galite eksperimentuoti su riešutais, į kompoziciją įtraukti šviežių daržovių, virtų bulvių ir burokėlių arba keptų grybų. Galutinis kulinarinis kūrinys visada gali būti kitoks.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Carsky" su vištiena ir grybais sluoksniais Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Filė supjaustykite mažais gabalėliais, kiaušinius ir agurkus - maždaug tokio pat dydžio kubeliais. Patiekimui skirtus graikinius riešutus susmulkinkite ne per stambiai.

Žingsnis 2

Salotos "Carsky" su vištiena ir grybais sluoksniais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite ingredientus sluoksniais ir kiekvieną jų patepkite majonezu. Pirmiausia sudėkite vištienos filė, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, tada - kiaušinius, marinuotus agurkus, korėjietiškas morkas ir grybus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos