Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos "Grenadierius"
Salotos "Grenadier" yra labai skanus ir švelnus patiekalas. Nuo kitų salotų su virtomis daržovėmis "Grenadier" skiriasi tuo, kad jose nėra nei svogūnų, nei česnakų. Nepaisant to, patiekalas gaunasi pikantiškas ir įdomaus skonio. Tokia tobula paprastų ingredientų dermė jį daro tokį. Geros mitybos šalininkai majonezą gali lengvai pakeisti neriebia grietine. Salotos surenkamos sluoksniais, po gaminimo jas reikia kurį laiką palaikyti šaldytuve.
Žingsnis 1
Pjaustykite griežinėliais. Supjaustykite jautieną mažais kubeliais. Morkas, burokėlius ir bulves sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite 10 vienetų džiovintų slyvų.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Paruoštus ingredientus sudėkite į lėkštę tokia tvarka: bulvės, morkos, mėsa, džiovintos slyvos ir burokėliai. Kiekvieną sluoksnį patepkite nedideliu kiekiu majonezo. Uždenkite salotas maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Kategorijos