Salotos "Grenadierius" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos "Grenadierius"

Salotos "Grenadier" yra labai skanus ir švelnus patiekalas. Nuo kitų salotų su virtomis daržovėmis "Grenadier" skiriasi tuo, kad jose nėra nei svogūnų, nei česnakų. Nepaisant to, patiekalas gaunasi pikantiškas ir įdomaus skonio. Tokia tobula paprastų ingredientų dermė jį daro tokį. Geros mitybos šalininkai majonezą gali lengvai pakeisti neriebia grietine. Salotos surenkamos sluoksniais, po gaminimo jas reikia kurį laiką palaikyti šaldytuve.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Salotos "Grenadierius" Žingsnis 1
Pjaustykite griežinėliais. Supjaustykite jautieną mažais kubeliais. Morkas, burokėlius ir bulves sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite 10 vienetų džiovintų slyvų.

Žingsnis 2

Salotos "Grenadierius" Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Paruoštus ingredientus sudėkite į lėkštę tokia tvarka: bulvės, morkos, mėsa, džiovintos slyvos ir burokėliai. Kiekvieną sluoksnį patepkite nedideliu kiekiu majonezo. Uždenkite salotas maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, salotos, mėsos salotos, jautienos salotos, paprasta, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, agurkų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, sojų padažo patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pipirų salotos, raudonųjų svogūnų salotos, daržovių salotos, česnakų salotos, augalinio aliejaus salotos, jautienos vakarienė, cukraus salotos

Kategorijos