Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis
Salotos "Grybų giraitė" su korėjietiškomis morkomis pretenduoja į šventinės vakarienės "karaliaus" titulą. Tradiciškai užkandžiams naudojami marinuoti grybai - pigiausia ir ekonomiškiausia grybų versija. Rinkdamiesi korėjietiškas morkas, atkreipkite dėmesį į pagaminimo datą. Pikantiškas užkandis, į kurį pridėta acto, leidžia produktą laikyti iki dviejų savaičių. Pageidautina pirkti salotas, kurių gamybos laikotarpis yra iki trijų dienų. Jas reikėtų parduoti iš šaldytuvo.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Bulves sutarkuokite per stambiąją tarką, o kiaušinius - per smulkiają tarką. Susmulkinkite žaliųjų svogūnų plunksnas. Vištieną supjaustykite mažais kubeliais arba supjaustykite skaidulomis.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Sudėkite grybus kepurėlėmis į apačią į atitinkamo dydžio indą su plačiu dugnu. Stenkitės, kad tarp jų liktų kuo mažiau tarpo, bet nespauskite jų per stipriai. Užpilkite smulkintomis žolelėmis ir tarkuotomis bulvėmis, pasūdykite, užtepkite majonezo sluoksnį. Sudėkite morkas ir vištienos filė, pabarstykite sūrio drožlėmis, aptepkite majonezu. Paskutiniu sluoksniu sudėkite kiaušinius, aptepkite majonezu. Dėkite į vėsią vietą 2-3 valandoms.
Kategorijos