Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Grybų giraitė" su morkomis
Švenčių išvakarėse metas pasirūpinti naujais neįprastais salotų receptais, kurie šventės metu patrauks svečių dėmesį. Salotos "Pievagrybių glotnutis" su morkomis yra universalus sotus užkandis, kuris patiks marinuotų grybų gerbėjams. Geriausia salotas patiekti porcijomis kremuotomis, taip jos atrodys estetiškiau ir apetitiškiau.
Žingsnis 1
Pradėkite formuoti sluoksnius. Išdėliokite salotas serviravimo skardose. Marinuotus agurkus supjaustykite nedideliais kubeliais ir sudėkite kaip pirmąjį sluoksnį. Tada sudėkite tarkuotus kiaušinius ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 2
Baigkite formuoti salotas. Sudėkite bulves, pasūdykite ir aptepkite majonezu. Paskleiskite sluoksnį supjaustytos filė, vėl patepkite majonezu ir išdėliokite morkas. Viršutiniu sluoksniu sudėkite smulkintas petražoles ir opijatus.
Kategorijos