Salotos "Grybų giraitė" su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos "Grybų giraitė" su morkomis

Švenčių išvakarėse metas pasirūpinti naujais neįprastais salotų receptais, kurie šventės metu patrauks svečių dėmesį. Salotos "Pievagrybių glotnutis" su morkomis yra universalus sotus užkandis, kuris patiks marinuotų grybų gerbėjams. Geriausia salotas patiekti porcijomis kremuotomis, taip jos atrodys estetiškiau ir apetitiškiau.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Grybų giraitė" su morkomis Žingsnis 1
Pradėkite formuoti sluoksnius. Išdėliokite salotas serviravimo skardose. Marinuotus agurkus supjaustykite nedideliais kubeliais ir sudėkite kaip pirmąjį sluoksnį. Tada sudėkite tarkuotus kiaušinius ir aptepkite majonezu.

Žingsnis 2

Salotos "Grybų giraitė" su morkomis Žingsnis 2
Baigkite formuoti salotas. Sudėkite bulves, pasūdykite ir aptepkite majonezu. Paskleiskite sluoksnį supjaustytos filė, vėl patepkite majonezu ir išdėliokite morkas. Viršutiniu sluoksniu sudėkite smulkintas petražoles ir opijatus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos