Salotos "Grybų giraitė" su opiatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Grybų giraitė" su opiatais

Marinuoti grybai patys savaime yra puikus užkandis, tačiau dar geriau tinka salotoms. Ypač gerai tokiems patiekalams ruošti naudoti opijatus. Šie grybai pasižymi subtilia struktūra ir maloniu traškumu. Salotos "Pievagrybių glėbys" su grybais ir korėjietiškomis morkomis gaunasi skanios ir originalios. Toks užkandis tinka ir darbo dienomis, ir per šventes.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Grybų giraitė" su opiatais Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Vištienos filė supjaustykite plonais gabalėliais. Supjaustykite kiaušinius, atskirkite baltymus ir trynius. Juos atskirai sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkos. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir sudėkite svogūną. Kepkite jį maišydami, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Salotos "Grybų giraitė" su opiatais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite vištieną į lėkštę. Padarykite majonezo tinklelį. Tada sudėkite svogūnus. Toliau sluoksniais - korėjietiškas morkas, trynius ir baltymus, kiekvieną sluoksnį ištepkite majonezu. Ant viršaus išdėliokite marinuotus opijatus. Kad visi ingredientai įsigertų, salotas 1 valandai įdėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos