Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Grybų giraitė" su opiatais
Marinuoti grybai patys savaime yra puikus užkandis, tačiau dar geriau tinka salotoms. Ypač gerai tokiems patiekalams ruošti naudoti opijatus. Šie grybai pasižymi subtilia struktūra ir maloniu traškumu. Salotos "Pievagrybių glėbys" su grybais ir korėjietiškomis morkomis gaunasi skanios ir originalios. Toks užkandis tinka ir darbo dienomis, ir per šventes.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Vištienos filė supjaustykite plonais gabalėliais. Supjaustykite kiaušinius, atskirkite baltymus ir trynius. Juos atskirai sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkos. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir sudėkite svogūną. Kepkite jį maišydami, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite vištieną į lėkštę. Padarykite majonezo tinklelį. Tada sudėkite svogūnus. Toliau sluoksniais - korėjietiškas morkas, trynius ir baltymus, kiekvieną sluoksnį ištepkite majonezu. Ant viršaus išdėliokite marinuotus opijatus. Kad visi ingredientai įsigertų, salotas 1 valandai įdėkite į šaldytuvą.
Kategorijos