Salotos "Grybų giraitė" - šventės užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Grybų giraitė" - šventės užkandis

Žingsnis po žingsnio receptas su nuotraukomis, kuris padės jums paruošti salotas "Grybų gėlė" - puikus užkandis atostogoms. Patiekalas, nepaisant jo originalumo, yra paruošiamas gana paprastai. Jis patiekiamas porcijomis, supilstytas į rozetes, krembriulėles, dubenėlius ar stiklines. Tai universalus užkandis. Salotos gali būti gaminamos namų šventei, furšetui ar vakarėliui su draugais. Patiekalas ruošiamas su marinuotomis opuncijomis, kurias galima pakeisti pievagrybiais, voveraitėmis, baravykais ar kitais grybais, kurie efektingai papuoš užkandį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Grybų giraitė" - šventės užkandis Žingsnis 1
Paruoškite virtus ingredientus. Neluptas bulves užpilkite vandeniu puode, įberkite druskos. Vandeniui užvirus, virkite ant vidutinės ugnies 20-25 minutes. Kai bulvės išvirs, gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Kietai išvirkite kiaušinius. Tai užtruks 8-10 minučių. Nulupkite, supjaustykite.

Žingsnis 2

Salotos "Grybų giraitė" - šventės užkandis Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Sudėkite vištieną į puodą, pasūdykite. Virkite, kol visiškai iškeps, nupurtydami putas, 25-30 minučių. Atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Salotos "Grybų giraitė" - šventės užkandis Žingsnis 3
Paruoškite salotas "Grybų gyslelė". Sudėkite agurkus į rozetę, tada kiaušinį, majonezą. Toliau - vištiena, grybai, bulvės, majonezas. Ant "Glade" gausiai uždėkite žalumynų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos