Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Grybų giraitė" - šventės užkandis
Žingsnis po žingsnio receptas su nuotraukomis, kuris padės jums paruošti salotas "Grybų gėlė" - puikus užkandis atostogoms. Patiekalas, nepaisant jo originalumo, yra paruošiamas gana paprastai. Jis patiekiamas porcijomis, supilstytas į rozetes, krembriulėles, dubenėlius ar stiklines. Tai universalus užkandis. Salotos gali būti gaminamos namų šventei, furšetui ar vakarėliui su draugais. Patiekalas ruošiamas su marinuotomis opuncijomis, kurias galima pakeisti pievagrybiais, voveraitėmis, baravykais ar kitais grybais, kurie efektingai papuoš užkandį.
Žingsnis 1
Paruoškite virtus ingredientus. Neluptas bulves užpilkite vandeniu puode, įberkite druskos. Vandeniui užvirus, virkite ant vidutinės ugnies 20-25 minutes. Kai bulvės išvirs, gumbus nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais. Kietai išvirkite kiaušinius. Tai užtruks 8-10 minučių. Nulupkite, supjaustykite.
Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Sudėkite vištieną į puodą, pasūdykite. Virkite, kol visiškai iškeps, nupurtydami putas, 25-30 minučių. Atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas "Grybų gyslelė". Sudėkite agurkus į rozetę, tada kiaušinį, majonezą. Toliau - vištiena, grybai, bulvės, majonezas. Ant "Glade" gausiai uždėkite žalumynų.
Kategorijos