Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Grybų pieva", skanios ir originalios
Į skanių ir originalių užkandžių taupyklę įtraukite salotas "Grybų gyslelė" su žingsnis po žingsnio nuotraukomis, kurios padės nesusipainioti paruošimo etapuose. Apskritai salotų receptas yra paprastas ir dėl vizualaus atlikimo įsimenamas iš pirmo karto. Tokį patiekalą galima ruošti Naujųjų metų, gimtadienio ir kitų svarbių progų proga. Salotas geriau ruošti iš anksto, kad iki atvykstant svečiams jos spėtų gerai įsigerti į majonezą. Tokiu atveju jos taps maistingesnės ir dar švelnesnės.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite grybus. Kepkite 15 minučių, kol išgaruos visa drėgmė. Pagardinkite druska, pipirais, svogūnais ir išmaišykite. Kepkite dar 5 minutes. Atvėsinkite.
Žingsnis 2
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į puodą arba puodą. Supilkite vandenį taip, kad jis visiškai apsemtų produktą. Užvirkite. Virkite 10 minučių. Atvėsinkite, nulupkite, sutarkuokite smulkiais drožlėmis.
Žingsnis 3
Surinkite salotas "Grybų giraitė". Krabų lazdeles sudėkite į plokščiadugnę salotinę. Aptepkite majonezu. Sudėkite grybus su svogūnais ir majonezu. Supilkite kiaušinius, pasūdykite. Užtepkite majonezo sluoksnį. Paskleiskite sūrį, gausiai aptepkite majonezu. Pabarstykite žolelėmis. Ant salotų uždėkite pomidorų puseles, kurios imituos musių agurkų kepurėles. Iš majonezo padarykite baltus taškus.
Kategorijos