Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos iš aliejuje konservuotų sumbria aliejuje
Salotų iš aliejuje konservuotų žuvų receptų yra daugybė. Produktas vienodai tinka su daržovėmis, žolelėmis, grybais ir net vaisiais. Visiems patiekalams iš žuvies konservų svarbu ne tik išsirinkti tinkamos kokybės produktą, bet ir tinkamai jį konservuoti. Ypač jei jų atsargos sukauptos iš anksto. Jie turėtų būti laikomi nuo +1 iki +15 laipsnių temperatūroje, ne aukštesnėje kaip 75 % drėgmėje, draudžiama užšaldyti. Nenaudokite konservų su pasibaigusiu galiojimo laiku ir išpūstų stiklainių.
Žingsnis 1
Supjaustykite salotoms skirtus ingredientus. Skumbrę sumalkite šakute. Vištienos kiaušinius ir bulves supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais. Pekino kopūstus supjaustykite šiaudeliais. Smulkiai supjaustykite marinuotus agurkus ir susmulkinkite petražoles.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite Pekino kopūstus, tada sudėkite skumbrę, kiaušinius ir bulves. Dubenyje sumaišykite majonezą su citrinos sultimis, petražolėmis ir marinuotais agurkais, išmaišykite iki vientisos masės. Mišiniu pagardinkite salotas.
Kategorijos