Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos iš ryžių, kiaušinių, žuvies konservų ir svogūnų
Visos žuvys puikiai dera su ryžiais. Iš šio derinio galima gaminti ne tik sušius ir karštuosius patiekalus, bet ir daugybę labai skanių salotų. Ryžių, kiaušinių, žuvies konservų ir svogūnų salotos yra labai skanios ir sočios, jomis galima paįvairinti tiek šventinį, tiek kasdienį valgiaraštį. Dėl ryžių ir kiaušinių salotos tampa sultingos, tunas suteikia sodraus žuvies skonio ir aromato, o svogūnai - būdingo lengvo aštrumo. Majonezo ir aliejaus padažas sėkmingai papildo šį ansamblį.
Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite tuną, virtus ryžius, smulkiai supjaustytus kiaušinius ir svogūną, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Puoškite salotas. Plaktuvu arba šakute sumaišykite majonezą ir aliejų iš konservų. Užpilkite salotas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos