Salotos iš ryžių, kiaušinių, žuvies konservų ir svogūnų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos iš ryžių, kiaušinių, žuvies konservų ir svogūnų

Visos žuvys puikiai dera su ryžiais. Iš šio derinio galima gaminti ne tik sušius ir karštuosius patiekalus, bet ir daugybę labai skanių salotų. Ryžių, kiaušinių, žuvies konservų ir svogūnų salotos yra labai skanios ir sočios, jomis galima paįvairinti tiek šventinį, tiek kasdienį valgiaraštį. Dėl ryžių ir kiaušinių salotos tampa sultingos, tunas suteikia sodraus žuvies skonio ir aromato, o svogūnai - būdingo lengvo aštrumo. Majonezo ir aliejaus padažas sėkmingai papildo šį ansamblį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos iš ryžių, kiaušinių, žuvies konservų ir svogūnų Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite tuną, virtus ryžius, smulkiai supjaustytus kiaušinius ir svogūną, druską ir pipirus.

Žingsnis 2

Salotos iš ryžių, kiaušinių, žuvies konservų ir svogūnų Žingsnis 2
Puoškite salotas. Plaktuvu arba šakute sumaišykite majonezą ir aliejų iš konservų. Užpilkite salotas ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos