Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos "Kliazma"
Kliazma - tai garsios rusiškos salotos, išrastos Vladimiro mieste, sovietmečiu užėmusios garbingą vietą ant šventinio stalo šalia Olivjė ir silkės po kailiu. Į jos sudėtį įeina žali, virti ir kepti produktai. Salotų akcentas - juodasis ridikas, kuris suteikia pikantiško aštrumo, o druską ir prieskonius keičia majonezas.
Žingsnis 1
Mėsą virkite nedideliame kiekyje vandens, kol suminkštės, išimkite iš sultinio ir supjaustykite griežinėliais. Kiaušinius 10 minučių pavirkite kitame puode, atvėsinkite šaltame vandenyje, nulupkite iš lukštų ir taip pat supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Gerai įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų ir kepkite morkas ir svogūnus, kol jie iškeps. Perkelkite jas į salotinę, sudėkite mėsą, kiaušinius, ridikėlius, majonezą ir išmaišykite.
Kategorijos