Publikavimo data: 2024-04-03
Salotos "Kliazma" su ridikėliais
Salotos "Kliazma" yra sotus ir skanus patiekalas, puikiai tinkantis šventiniam stalui. Ją sudaro ridikėliai, jautiena, kiaušiniai ir daržovės. Jautieną reikėtų iš anksto išvirti, kad mėsa taptų minkšta. Salotoms ruošti naudojamas juodasis ridikas, kuris turi daug naudingų savybių.
Žingsnis 1
Supjaustykite salotas griežinėliais. Virtą jautieną supjaustykite plonais griežinėliais. Virtus kiaušinius supjaustykite šiaudeliais. Morkas ir ridikėlius sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Kepkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje, kol suminkštės (apie 5-7 minutes). Visus ingredientus (mėsą, kiaušinius, ridikėlius, morkas ir svogūnus) sumaišykite giliame dubenyje. Salotas pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Kategorijos