Salotos "Kliazma" su ridikėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Salotos "Kliazma" su ridikėliais

Salotos "Kliazma" yra sotus ir skanus patiekalas, puikiai tinkantis šventiniam stalui. Ją sudaro ridikėliai, jautiena, kiaušiniai ir daržovės. Jautieną reikėtų iš anksto išvirti, kad mėsa taptų minkšta. Salotoms ruošti naudojamas juodasis ridikas, kuris turi daug naudingų savybių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Kliazma" su ridikėliais Žingsnis 1
Supjaustykite salotas griežinėliais. Virtą jautieną supjaustykite plonais griežinėliais. Virtus kiaušinius supjaustykite šiaudeliais. Morkas ir ridikėlius sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 2

Salotos "Kliazma" su ridikėliais Žingsnis 2
Baigti gaminti. Kepkite svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje, kol suminkštės (apie 5-7 minutes). Visus ingredientus (mėsą, kiaušinius, ridikėlius, morkas ir svogūnus) sumaišykite giliame dubenyje. Salotas pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos