Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos "Kopūstų ir daržovių švelnumas"
Beprotiškai skanios traškios salotos. Kartą paragavę, jas prisiminsite ilgai. Kopūstai būna švelnūs, minkšti, saldžiarūgščiai. Salotos turi mažai kalorijų.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstus ir nulupkite morkas. Nuplaukite petražoles.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite prie kopūstų.
Žingsnis 3
Į kopūstus suberkite cukrų, druską, kukurūzų tyrę, maltą baziliką ir citrinos sultis. Gerai išminkykite kopūstus, kol jie sumažės ir išsiskirs sultimis.
Žingsnis 4
Sutarkuokite agurką korėjietiška morkų tarka arba įprasta tarka. Sudėkite prie kopūstų.
Žingsnis 5
Obuolį sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į kopūstus.
Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite žoleles ir sudėkite į mišinį su kopūstais. Įpilkite česnakų aliejaus arba alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos