Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos "Leningradas" su rausvąja lašiša
Siūlome jums dar vienas salotas iš rausvosios lašišos. Įdomus pavadinimas "Leningradas" Labai originalus patiekimas ir subtili salotų spalvų paletė suteikia šiam patiekalui pikantiškumo. Mėgstantiems eksperimentuoti virtuvėje siūlome pasigaminti šias salotas. Visi ingredientai yra prieinami. Kiaušinių, ryžių beveik visada yra virtuvėje, teks nusipirkti rausvosios lašišos konservų ir sūrio. Taip pat reikės pasitelkti savo tikslumą ir norą įtikti artimiesiems.
Žingsnis 1
Nulupkite kiaušinį. Kiaušinį ir sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais. Paimkite salotų žiedą. Padėkite jį ant lėkštės. Ant dugno sudėkite ryžius, pagal poreikį įberkite druskos ir pipirų. Viršų patepkite majonezu. Toliau sluoksniuokite žuvį, taip pat patepkite majonezu.
Žingsnis 3
Šiek tiek sutankinkite sluoksnius. Tada kiaušinių sluoksnį, taip pat aptepkite majonezu. Ant viršaus užbarstykite sūrio.
Žingsnis 4
Atsargiai nuimkite žiedą ir mėgaukitės salotų minkštumu.
Kategorijos