Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Mushroom Glade" su grybais
"Grybų giraitė" - tai daugiasluoksnės salotos, kurias sudaro marinuoti grybai, virta mėsa ir virtos daržovės. Rinkdamiesi grybus, atkreipkite dėmesį į konservų sudėtį. Paprastai ją sudaro vanduo, druska, cukrus, actas ir prieskoniai (lauro lapas, pipirai, žolelės). Salotoms rinkitės maždaug vienodo dydžio daržoves, kad jos išvirtų tolygiai ir tuo pačiu metu. Bulves ir morkas virkite su lupenomis, kad daržovės išlaikytų savo skonį ir aromatą ir nesubyrėtų.
Žingsnis 1
Daržoves ir kiaušinius virkite, kol suminkštės. Į puodą supilkite vandenį, sudėkite morkas ir bulves. Virkite 25-30 minučių, kol suminkštės. Tada išimkite daržoves, atvėsinkite ir sutarkuokite jas stambia tarka. Kiaušinius virkite 8-10 minučių nuo tada, kai užverda vanduo. Perliekite šaltu vandeniu, atvėsinkite, nulupkite lukštus ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite sluoksniuotas salotas. Gilų indą uždenkite maistine plėvele. Sudėkite pievagrybius kepurėlėmis žemyn, ant viršaus užbarstykite pusę krapų ir aptepkite majonezu. Tada sudėkite ingredientus tokia tvarka: kiaušinius, morkas, pjaustytą kiaulieną ir agurkus, tarkuotą sūrį ir bulves. Kiekvieną sluoksnį patepkite plonu majonezo sluoksniu.
Kategorijos