Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Mushroom Glade" su korėjietiškomis morkomis ir marinuotais grybais
Jei pavargote nuo monotoniškų salotų ant šventinio stalo, būtinai paragaukite patiekalo, vadinamo "Grybų gyslelė". Tai išmanus, skanus ir maistingas užkandis, kuris įtiks net išrankiausiam svečiui. Sudėtyje esančių ingredientų įvairovė sukuria ištisą skonių ir spalvų paletę. Marinuoti grybai puikiai dera su korėjietiškomis morkomis ir švelnia vištienos filė.
Žingsnis 1
Pradėkite formuoti salotas. Į gilų dubenį plokščia puse žemyn sudėkite grybus, prieš tai nusausinę sūrymą. Pabarstykite grybus smulkintais žaliaisiais svogūnais. Ant viršaus paskleiskite bulves, pasūdykite ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 2
Toliau dėliokite sluoksnius. Kitas salotų sluoksnis - korėjietiškos morkos, jų nereikia tepti padažu. Ant viršaus paskleiskite pjaustytą vištienos filė, pabarstykite tarkuotu sūriu ir aptepkite majonezu. Paskutinis akcentas - smulkinti kiaušiniai, jais apibarstykite salotas ir suvilgykite majonezu.
Žingsnis 3
Leiskite salotoms susigerti. Uždenkite salotas maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą maždaug 1,5 valandos, kad jos įsigertų ir susiformuotų.
Kategorijos