Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Mushroom Glade" su kumpiu
Grybai ir mėsos delikatesas puikiai dera salotose "Grybų gyslelė" su kumpiu. Klasikinis kumpis - tai sūdytas, rūkytas arba džiovintas kiaulienos kumpis, kuris skirtingose šalyse ruošiamas savaip. Prancūzijoje plačiai paplitęs Bajonės kumpis, Vokietijoje - Švarcvaldo kumpis, kuris ruošiamas su specialiu marinatu, kurio pagrindą sudaro kadagiai. Italijoje gerai žinomas Parmos kumpis, kuris gaminamas su marinatu iš cukraus ir druskos mišinio.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Sutarkuokite bulves, morkas ir kiaušinius. Svogūnus ir kumpį supjaustykite mažais 0,5x0,5 cm dydžio kubeliais. Papriką supjaustykite mažais šiaudeliais. Sūrį susmulkinkite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Salotas išdėliokite sluoksniais. Pirmiausia į lėkštę sudėkite bulves, užtepkite majonezo sluoksnį, tada morkas ir kumpį, vėl aptepkite majonezu. Kitą sluoksnį sudėkite svogūnus ir paprikas, ištepkite majonezu, tada sudėkite kiaušinius, kuriuos ištepkite plonu majonezo sluoksniu. Paskutinis sluoksnis - tarkuotas sūris ir grybai kepurėlėmis į viršų.
Kategorijos