Salotos "Mushroom Glade" su kumpiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos "Mushroom Glade" su kumpiu

Grybai ir mėsos delikatesas puikiai dera salotose "Grybų gyslelė" su kumpiu. Klasikinis kumpis - tai sūdytas, rūkytas arba džiovintas kiaulienos kumpis, kuris skirtingose šalyse ruošiamas savaip. Prancūzijoje plačiai paplitęs Bajonės kumpis, Vokietijoje - Švarcvaldo kumpis, kuris ruošiamas su specialiu marinatu, kurio pagrindą sudaro kadagiai. Italijoje gerai žinomas Parmos kumpis, kuris gaminamas su marinatu iš cukraus ir druskos mišinio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Mushroom Glade" su kumpiu Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Sutarkuokite bulves, morkas ir kiaušinius. Svogūnus ir kumpį supjaustykite mažais 0,5x0,5 cm dydžio kubeliais. Papriką supjaustykite mažais šiaudeliais. Sūrį susmulkinkite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Salotos "Mushroom Glade" su kumpiu Žingsnis 2
Salotas išdėliokite sluoksniais. Pirmiausia į lėkštę sudėkite bulves, užtepkite majonezo sluoksnį, tada morkas ir kumpį, vėl aptepkite majonezu. Kitą sluoksnį sudėkite svogūnus ir paprikas, ištepkite majonezu, tada sudėkite kiaušinius, kuriuos ištepkite plonu majonezo sluoksniu. Paskutinis sluoksnis - tarkuotas sūris ir grybai kepurėlėmis į viršų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos