Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos "Mushroom Glade" su kumpiu ir grybais
Salotos "Mushroom Glade" su kumpiu ir grybais tinka bet kokiai šventei. Patiekalas "apverčiamas", t. y. sluoksniai formuojami atvirkštine tvarka, o tada apverčiami. Marinuotus grybus imkite vienodo dydžio - tokie grybai bus vienodai marinuoti ir atrodys įspūdingai. Geriau pirkti aukščiausios rūšies kumpį, pagamintą pagal GOST. Kiaulienos kumpis turi būti pilkšvai rausvos spalvos, artimas natūraliai virtos mėsos spalvai.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Kiaušinius, morkas, bulves ir sūrį pertrinkite per tarką, tinklelio dydį pasirinkite pagal savo skonį. Supjaustykite kumpį mažais kubeliais. Susmulkinkite žaliuosius svogūnus, nedidelį kiekį atidėkite patiekimui.
Žingsnis 2
Suformuokite grybų giraitę. Visus sluoksnius, išskyrus viršutinį, patepkite majonezu ir šiek tiek sutrinkite. Į tinkamo dydžio dubenį sudėkite grybus kojelėmis į viršų, gausiai pabarstykite smulkintu svogūnu. Toliau paskleiskite sūrio drožles ir tarkuotus kiaušinius. Sudėtį užbaigkite kumpio, morkų ir bulvių sluoksniais. Palikite salotas 1 valandą atvėsti.
Kategorijos