Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos "Napoleonas" iš sluoksniuotos tešlos su žuvies konservais
Tradiciškai Naujųjų metų išvakarėse rusai ruošia šventinio stalo meniu. Atkreipkite dėmesį į originalų salotų su žuvies konservais patiekalą. Pyragas-salotos su sluoksniuotos tešlos plutelėmis nustebins ir sukels nuoširdų jūsų giminaičių ir svečių susidomėjimą. Ingredientų prieinamumas ir biudžetas nudžiugins šeimininkes.
Žingsnis 1
Įjunkite orkaitę, kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, sudėkite ant jos tešlą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje. Atvėsinkite pyragėlius.
Žingsnis 2
Sūrį ir kiaušinius pakaitomis sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Pradėkite ruošti salotas. Tešlą patepkite plonu majonezo sluoksniu ir paskleiskite tolygų žuvies sluoksnį. Iš tešlos, majonezo ir kiaušinio suformuokite kitą sluoksnį. Uždenkite majonezu ištepta plutele ir pabarstykite svogūnais.
Žingsnis 4
Viršutinį sluoksnį suformuokite iš plutos, majonezo ir sūrio.
Žingsnis 5
Papuoškite salotas majonezu ir svogūnais. Supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Kategorijos