Salotos "Nepaprastas švelnumas" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos "Nepaprastas švelnumas"

Salotos "Neįprastas švelnumas" bus originalus užkandis bet kuriai šventei. Vištienos filė ir bulvės patiekalui suteikia maistingumo ir sotumo, o Pekino kopūstai - gaivumo. Rinkdamiesi pastaruosius atkreipkite dėmesį į jų išvaizdą. Pekino kopūstų lapai neturėtų būti gležni, o pagal spalvą visada rinkitės sodraus atspalvio daržovę. Pirmenybę teikite šviesios spalvos Pekino kopūstams, nes jų lapai bus sultingesni.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Nepaprastas švelnumas" Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus ir paruoškite padažą. Į indą su svogūnais suberkite cukrų, druską ir actą ir išmaišykite. Svogūnus užpilkite verdančiu vandeniu ir atvėsinkite. Padažui sumaišykite grietinę, majonezą ir garstyčias, pipirus.

Žingsnis 2

Salotos "Nepaprastas švelnumas" Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į serviravimo indą įdėkite kepimo žiedą. Pirmuoju sluoksniu sudėkite bulves. Kruopščiai aptepkite padažu. Nusausinkite svogūną ir sudėkite jį kaip antrąjį sluoksnį. Ant viršaus sudėkite vištieną ir aptepkite padažu. Kiti sluoksniai - kiaušiniai, sūris, kiekvieną sluoksnį užpilkite padažu. Ant viršaus supilkite pekino kopūstus. Prieš patiekdami nuimkite kepimo žiedą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos