Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Nepaprastas švelnumas"
Salotos "Neįprastas švelnumas" bus originalus užkandis bet kuriai šventei. Vištienos filė ir bulvės patiekalui suteikia maistingumo ir sotumo, o Pekino kopūstai - gaivumo. Rinkdamiesi pastaruosius atkreipkite dėmesį į jų išvaizdą. Pekino kopūstų lapai neturėtų būti gležni, o pagal spalvą visada rinkitės sodraus atspalvio daržovę. Pirmenybę teikite šviesios spalvos Pekino kopūstams, nes jų lapai bus sultingesni.
Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus ir paruoškite padažą. Į indą su svogūnais suberkite cukrų, druską ir actą ir išmaišykite. Svogūnus užpilkite verdančiu vandeniu ir atvėsinkite. Padažui sumaišykite grietinę, majonezą ir garstyčias, pipirus.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į serviravimo indą įdėkite kepimo žiedą. Pirmuoju sluoksniu sudėkite bulves. Kruopščiai aptepkite padažu. Nusausinkite svogūną ir sudėkite jį kaip antrąjį sluoksnį. Ant viršaus sudėkite vištieną ir aptepkite padažu. Kiti sluoksniai - kiaušiniai, sūris, kiekvieną sluoksnį užpilkite padažu. Ant viršaus supilkite pekino kopūstus. Prieš patiekdami nuimkite kepimo žiedą.
Kategorijos