Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos "Royal"
Salotos "Royal" visiškai pateisina savo pavadinimą. Labai skanus, sultingas, švelnus ir kilnios išvaizdos užkandis. Tikrai šventiškas patiekalas, kuriam paruošti reikia nedaug laiko. Salotoms geriau vartoti jaunos jautienos arba veršienos mėsą, taip pat rūgščių arba rūgščiai saldžių veislių obuolius. Pavyzdžiui, "Granny Smith", "Gala", "Champion", "Red Chif", "Semirenko".
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Jautieną arba veršieną sudėkite į puodą. Druska. Užpilkite šaltu vandeniu. Užvirinkite. Virkite 30-40 minučių, kol suminkštės. Atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Marinuokite svogūnus. Sumaišykite vandenį, actą, druską ir cukrų. Šiuo mišiniu užpilkite svogūnus ir palikite 15 minučių. Tada marinatą nusunkite.
Žingsnis 3
Išvirkite kiaušinius. Įmerkite kiaušinius į šaltą vandenį. Užvirkite. Virkite 10 minučių. Perkelkite kiaušinius į atskirą dubenį su šaltu vandeniu. Kai atvės, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 4
Paruoškite salotas "Royal". Į dubenį sudėkite svogūnus, kiaušinius ir majonezą. Tada - mėsą, majonezą ir obuolį. Tada vėl majonezo, sūrio ir vėl majonezo. Ant sausos keptuvės paskrudinkite graikinius riešutus ir pabarstykite ant salotų.
Kategorijos