Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Smaragdinė sklaida" su vynuogėmis
Prie klasikinių šventinio stalo salotų - alyvuogių, mimozos, silkės po kailiu - tandemo galite pridėti dar vieną ryškų užkandį - salotas "Emerald Placer" su vynuogėmis. Patiekalas ruošiamas paprastai, sluoksniais. Salotas galite patiekti įvairiai - salotinėje aukštais šonais, krištolinėje vazoje, kurioje sluoksniai bus aiškiai matomi, arba tiesiog ant plokščio serviravimo indo. Arba užkandį galite išdėlioti apyrankės pavidalu arba atskirose kremzlėse ir serviravimo dubenėliuose.
Žingsnis 1
Paruoškite vištieną ir kiaušinius. Virkite ingredientus, kol visiškai išvirs. Nulupkite ir supjaustykite kiaušinius. Atskirkite krūtinėlę į skaidulas ir pasūdykite.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas "Emerald Placer" su vynuogėmis. Į salotinę sudėkite vištieną, tada majonezą. Tada sudėkite kiaušinius ir vėl majonezą. Pabarstykite riešutais, o po to - sūriu. Aptepkite majonezu. Viršų papuoškite vynuogių puselėmis.
Kategorijos