Salotos "Smaragdinė sklaida" su vynuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos "Smaragdinė sklaida" su vynuogėmis

Prie klasikinių šventinio stalo salotų - alyvuogių, mimozos, silkės po kailiu - tandemo galite pridėti dar vieną ryškų užkandį - salotas "Emerald Placer" su vynuogėmis. Patiekalas ruošiamas paprastai, sluoksniais. Salotas galite patiekti įvairiai - salotinėje aukštais šonais, krištolinėje vazoje, kurioje sluoksniai bus aiškiai matomi, arba tiesiog ant plokščio serviravimo indo. Arba užkandį galite išdėlioti apyrankės pavidalu arba atskirose kremzlėse ir serviravimo dubenėliuose.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Smaragdinė sklaida" su vynuogėmis Žingsnis 1
Paruoškite vištieną ir kiaušinius. Virkite ingredientus, kol visiškai išvirs. Nulupkite ir supjaustykite kiaušinius. Atskirkite krūtinėlę į skaidulas ir pasūdykite.

Žingsnis 2

Salotos "Smaragdinė sklaida" su vynuogėmis Žingsnis 2
Paruoškite salotas "Emerald Placer" su vynuogėmis. Į salotinę sudėkite vištieną, tada majonezą. Tada sudėkite kiaušinius ir vėl majonezą. Pabarstykite riešutais, o po to - sūriu. Aptepkite majonezu. Viršų papuoškite vynuogių puselėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos