Salotos su ananasais, krevetėmis, pekino kopūstais ir granatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Salotos su ananasais, krevetėmis, pekino kopūstais ir granatais

Salotos su ananasais, krevetėmis, Pekino kopūstais ir granatais - puiki idėja bet kokiai šventei. Paimkite konservuotų ananasų ir, jei įmanoma, žiedų, jie skanesni. Pageidautina naudoti šviežiai šaldytas krevetes. Pakuotėje neturėtų būti daug ledo, o pačios krevetės neturėtų būti sulipusios. Norėdami išsirinkti saldų granatą, atkreipkite dėmesį į žievelę. Ji neturėtų būti sausa, su dėmėmis ir įdubimais. Prinokęs granatas yra sunkus, o jį bakstelėjus turėtų pasigirsti aiškus garsas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su ananasais, krevetėmis, pekino kopūstais ir granatais Žingsnis 1
Pradėkite ruošti salotas. Supjaustykite konservuotus ananasus gabaliukais ir sudėkite juos į salotinę. Sudėkite granatų grūdelius ir krevetes, šiek tiek atidėkite patiekimui. Supjaustykite ananasą mažais gabalėliais, sudėkite jį prie likusių produktų.

Žingsnis 2

Salotos su ananasais, krevetėmis, pekino kopūstais ir granatais Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir baigkite gaminti. Sumaišykite grietinę su citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi ir garstyčiomis. Užpilkite padažą ant salotų, pasūdykite ir išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos