Publikavimo data: 2024-06-09
Salotos su ananasais, krevetėmis, pekino kopūstais ir granatais
Salotos su ananasais, krevetėmis, Pekino kopūstais ir granatais - puiki idėja bet kokiai šventei. Paimkite konservuotų ananasų ir, jei įmanoma, žiedų, jie skanesni. Pageidautina naudoti šviežiai šaldytas krevetes. Pakuotėje neturėtų būti daug ledo, o pačios krevetės neturėtų būti sulipusios. Norėdami išsirinkti saldų granatą, atkreipkite dėmesį į žievelę. Ji neturėtų būti sausa, su dėmėmis ir įdubimais. Prinokęs granatas yra sunkus, o jį bakstelėjus turėtų pasigirsti aiškus garsas.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti salotas. Supjaustykite konservuotus ananasus gabaliukais ir sudėkite juos į salotinę. Sudėkite granatų grūdelius ir krevetes, šiek tiek atidėkite patiekimui. Supjaustykite ananasą mažais gabalėliais, sudėkite jį prie likusių produktų.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir baigkite gaminti. Sumaišykite grietinę su citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi ir garstyčiomis. Užpilkite padažą ant salotų, pasūdykite ir išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą 10-15 minučių.
Kategorijos