Salotos su ananasais, obuoliais ir malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Salotos su ananasais, obuoliais ir malta mėsa

Salotos su konservuotais ananasais pastaruoju metu tampa vis populiaresnės, jos dažnai ruošiamos šventiniam stalui. Įdaras yra universalus produktas, tačiau ne visada sutinkamas salotose, o kartu su obuoliais ir ananasais sukuria nepamirštamą ir neįprastą skonį. Salotos išeis lengvos ir švelnios, be to, labai gražiai atrodys.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su ananasais, obuoliais ir malta mėsa Žingsnis 1
Sumaišykite maltą mėsą su svogūnais ir kepkite keptuvėje, kol iškeps. Padažui trynius sutrinkite šaukštu, sudėkite tarkuotą sūrį, majonezą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Obuolį supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Žingsnis 2

Salotos su ananasais, obuoliais ir malta mėsa Žingsnis 2
Į lėkštę sudėkite salotų lapus, į vidurį sudėkite maltą mėsą ir svogūnus, užpilkite padažu, papuoškite obuoliu, ananasais ir tarkuotu baltymu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos