Publikavimo data: 2024-06-09
Salotos su ananasais, obuoliais ir malta mėsa
Salotos su konservuotais ananasais pastaruoju metu tampa vis populiaresnės, jos dažnai ruošiamos šventiniam stalui. Įdaras yra universalus produktas, tačiau ne visada sutinkamas salotose, o kartu su obuoliais ir ananasais sukuria nepamirštamą ir neįprastą skonį. Salotos išeis lengvos ir švelnios, be to, labai gražiai atrodys.
Žingsnis 1
Sumaišykite maltą mėsą su svogūnais ir kepkite keptuvėje, kol iškeps. Padažui trynius sutrinkite šaukštu, sudėkite tarkuotą sūrį, majonezą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Obuolį supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Žingsnis 2
Į lėkštę sudėkite salotų lapus, į vidurį sudėkite maltą mėsą ir svogūnus, užpilkite padažu, papuoškite obuoliu, ananasais ir tarkuotu baltymu.
Kategorijos