Salotos su apelsinais, lašiša ir alyvuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Salotos su apelsinais, lašiša ir alyvuogėmis

Salotos su apelsinais, lašiša ir alyvuogėmis yra labai skanios, rafinuotos ir nesudėtingos paruošti. Neįprastas sūdytos žuvies, sūrio ir apelsinų derinys sukuria harmoningą ir subtilų skonių derinį. Tokias salotas galima sumaišyti arba sluoksniais išdėlioti tešlos žiede. Su salotų sudėtimi galima eksperimentuoti pagal savo skonį, pridedant sezamo, imbiero, pipirų, salotų lapų. Salotos gaunasi labai ryškios ir spalvingos, jos papuoš šventinį stalą bet kokia proga.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su apelsinais, lašiša ir alyvuogėmis Žingsnis 1
Apelsiną supjaustykite griežinėliais, nulupkite membranas. Tada supjaustykite mažais gabalėliais. Alyvuoges supjaustykite žiedais. Sūrį supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su apelsinais, lašiša ir alyvuogėmis Žingsnis 2
Iš lengvai sūdytos lašišos filė išpjaukite 7 plonas juosteles. Likusią filė supjaustykite mažais kubeliais. Nulupkite agurką ir taip pat supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Salotos su apelsinais, lašiša ir alyvuogėmis Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite visus paruoštus ingredientus, įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite. Į indą įdėkite kepimo žiedą, jo vidines sieneles patepkite aliejumi. Tada paruoštas lašišos juosteles išdėliokite ratu palei žiedo sieneles. Užpildykite kepimo žiedą salotomis tankiu sluoksniu, kad jis gerai išlaikytų formą. Tada atsargiai nuimkite kepimo žiedą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos