Salotos su avinžirniais ir tunu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Salotos su avinžirniais ir tunu

Salotos su avinžirniais, tunu, svogūnais, salierais ir kiaušiniais gali būti visavertis antrasis patiekalas. Jas paruošti gana paprasta. Naudoju konservuotą tuną ir sausus avinžirnius.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su avinžirniais ir tunu Žingsnis 1
Kitą dieną avinžirnius nusausinkite ir 1 valandą virkite kitame vandenyje su druska. Išvirusius avinžirnius dalimis sudėkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Salotos su avinžirniais ir tunu Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną, smulkiai supjaustykite salierą. Išvirkite kiaušinius.

Žingsnis 3

Salotos su avinžirniais ir tunu Žingsnis 3
Ant avinžirnių sudėkite tuną, smulkintą svogūną, salierą, kiaušinį. Įpilkite obuolių acto ir alyvuogių aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos