Salotos su avokadais ir konservuota rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Salotos su avokadais ir konservuota rausvąja lašiša

Salotos su avokadais ir konservuota rausvąja lašiša yra greitai ir lengvai paruošiamos. Rinkitės sultingus, bet tankius ir mėsingus pomidorus. Minkšti vaisiai blogai išlaiko formą, pjaustant ir ruošiant jie gali išsiplėsti į beformę masę ir sugadinti salotas. Rinkdamiesi rausvosios lašišos konservus, atkreipkite dėmesį į stiklainį. Jis jokiu būdu neturėtų būti išpūstas, ant jo neturėtų būti įdubimų ir įskilimų. Atkreipkite dėmesį į sudėtį. Gerai, jei jame yra tik žuvies ir druskos.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su avokadais ir konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą ir augalinį aliejų, išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Salotos su avokadais ir konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 2
Supjaustykite maistą. Iš rausvosios lašišos išimkite kaulus ir šakute sutrinkite žuvį. Avokadą ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Salotos su avokadais ir konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Padėkite kepimo žiedą ant plokščio indo. Produktus išdėliokite sluoksniais tokia tvarka: avokadas, pomidorai, rausvoji lašiša. Viršutinį sluoksnį užpilkite padažu. Leiskite jam įsigerti, tada atsargiai nuimkite kepimo žiedą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos