Publikavimo data: 2025-08-16
Salotos su avokadais ir konservuota rausvąja lašiša
Salotos su avokadais ir konservuota rausvąja lašiša yra greitai ir lengvai paruošiamos. Rinkitės sultingus, bet tankius ir mėsingus pomidorus. Minkšti vaisiai blogai išlaiko formą, pjaustant ir ruošiant jie gali išsiplėsti į beformę masę ir sugadinti salotas. Rinkdamiesi rausvosios lašišos konservus, atkreipkite dėmesį į stiklainį. Jis jokiu būdu neturėtų būti išpūstas, ant jo neturėtų būti įdubimų ir įskilimų. Atkreipkite dėmesį į sudėtį. Gerai, jei jame yra tik žuvies ir druskos.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą ir augalinį aliejų, išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Supjaustykite maistą. Iš rausvosios lašišos išimkite kaulus ir šakute sutrinkite žuvį. Avokadą ir pomidorus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Padėkite kepimo žiedą ant plokščio indo. Produktus išdėliokite sluoksniais tokia tvarka: avokadas, pomidorai, rausvoji lašiša. Viršutinį sluoksnį užpilkite padažu. Leiskite jam įsigerti, tada atsargiai nuimkite kepimo žiedą.
Kategorijos