Publikavimo data: 2025-08-16
Salotos su avokadais ir lengvai sūdyta lašiša
Sočios ir sveikos salotos su avokadais ir lengvai sūdyta lašiša patiks artimiesiems ir svečiams. Obuolio žievelė - rūgšti ar saldi pagal pageidavimą - padaro salotas tikrai įdomias. Lengvai sūdyta lašiša suteikia salotoms švelnumo ir skonio. Žuvis palaiko sveiką odą, plaukus ir nagus. Joje esantys mineralai ir riebiosios aminorūgštys apsaugo nuo ankstyvo senėjimo, gerina atmintį ir normalizuoja nervų sistemą.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Valgomuoju šaukštu pašalinkite avokado minkštimą nuo žievelės. Obuolį, agurką ir avokadą supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną ir krapus. Česnaką išspauskite presu. Lašišą supjaustykite mažomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite kubeliais supjaustytą avokadą, obuolį ir šviežią agurką. Tada sudėkite svogūną, krapus ir česnaką. Salotas pagal skonį pasūdykite ir užpilkite jogurtu. Kruopščiai išmaišykite. Ant salotų sudėkite lengvai sūdytos lašišos juosteles.
Kategorijos