Publikavimo data: 2025-08-16
Salotos su avokadais ir rausvąja lašiša
Lengvai vakarienei pasigaminkite salotų su avokadais ir rausvąja lašiša. Avokado, kurio skonis primena graikinių riešutų, šviežių žolelių ir sviesto mišinį, švelnumas suteiks žuviai nepakartojamą skonį. Rausvoji lašiša yra dažnas salotų ingredientas, joms gaminti galima naudoti tiek troškintą, virtą ar keptą žuvį, tiek šviežią ar sūdytą žuvį.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Pomidorą, avokadą ir lašišą supjaustykite 1 x 1 cm dydžio kubeliais. Rankomis suplėšykite salotų lapus. Atskirame dubenyje sumaišykite sojų padažą ir augalinį aliejų padažui. Paimkite lėkštę ir ant jos uždėkite apvalią arba kvadratinę formą.
Žingsnis 2
Išdėliokite salotas. Pirmiausia į formą sudėkite avokadą, tada pomidorus, ant viršaus - rausvąją lašišą. Valgomuoju šaukštu į sluoksnius supilkite padažą ir palikite šaldytuve 1 valandai. Tada ant lašišos išdėliokite salotų lapus ir atsargiai išimkite formą.
Kategorijos