Salotos su baltagūžiais kopūstais, krevetėmis ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su baltagūžiais kopūstais, krevetėmis ir morkomis

Baltagūžių kopūstų, krevečių ir morkų salotos - tai lengvos ir sveikos salotos, kuriose dera šviežios daržovės ir baltymingos krevetės. Jas paruošti labai paprasta ir greita. Sojų padaže ir grietinėje troškintos krevetės papildo jų kreminį ir pikantišką skonį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su baltagūžiais kopūstais, krevetėmis ir morkomis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstus, sutarkuokite morkas, smulkiai supjaustykite svogūną. Gilioje salotinėje sumaišykite svogūnus, morkas ir kopūstus.

Žingsnis 2

Salotos su baltagūžiais kopūstais, krevetėmis ir morkomis Žingsnis 2
Krevetes apkepkite alyvuogių aliejuje. Įberkite druskos, sojų padažo, grietinės, išmaišykite ir troškinkite 7-10 min. Atvėsinkite ir sudėkite į daržoves, išmaišykite. Prieš patiekdami salotas pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, krevečių salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, ananasų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, salotos su konservuotais ananasais, majonezo salotos, baltagūžių kopūstų salotos, daržovių salotos, kopūstų vakarienė

Kategorijos