Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su baltagūžiais kopūstais, krevetėmis ir morkomis
Baltagūžių kopūstų, krevečių ir morkų salotos - tai lengvos ir sveikos salotos, kuriose dera šviežios daržovės ir baltymingos krevetės. Jas paruošti labai paprasta ir greita. Sojų padaže ir grietinėje troškintos krevetės papildo jų kreminį ir pikantišką skonį.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstus, sutarkuokite morkas, smulkiai supjaustykite svogūną. Gilioje salotinėje sumaišykite svogūnus, morkas ir kopūstus.
Žingsnis 2
Krevetes apkepkite alyvuogių aliejuje. Įberkite druskos, sojų padažo, grietinės, išmaišykite ir troškinkite 7-10 min. Atvėsinkite ir sudėkite į daržoves, išmaišykite. Prieš patiekdami salotas pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos