Salotos su bulguru, kvinoja ir fetos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Salotos su bulguru, kvinoja ir fetos sūriu

Niūrios rudens dienos mokslo metų pradžioje nepagerina nuotaikos - tai atgaivina prisiminimus apie šiltus vakarus pajūryje ir gurmaniškus patiekalus vasaros lauko kavinėse. Tačiau jei pietums su savimi pasiimsite salotų su bulguro, kvinojos ir fetos sūriu, galite stebuklingai persikelti į tą nuostabų laiką.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.81/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su bulguru, kvinoja ir fetos sūriu Žingsnis 1
Išvirkite grūdus. Į puodą įpilkite 200 ml vandens, užvirinkite, pasūdykite ir į vandenį suberkite bulgurą bei kvinoją. Sumažinkite ugnį ir virkite, kol kruopos išvirs, apie 20 minučių. Tada nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 2

Salotos su bulguru, kvinoja ir fetos sūriu Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą. Dubenyje sumaišykite džiovintus pomidorus, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, druską ir Kajeno pipirus ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Salotos su bulguru, kvinoja ir fetos sūriu Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Į dubenį sudėkite bulgurą ir kvinoją, suberkite saldžiąsias paprikas, rukolą, vyšninius pomidorus ir išmaišykite. Salotas sudėkite į pietų dėžutę, ant viršaus uždėkite fetos sūrio griežinėlių ir užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos