Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos su burokėliais, konservuota žuvimi, graikiniais riešutais ir česnakais
Kartais patiekalas primena klasikines salotas "silkė po kailiu". Tačiau šios salotos yra visiškai kitokios tekstūros ir skonio. Graikiniai riešutai patiekalui suteikia pikantiškumo ir malonų riešutų poskonį. Šiose salotose yra labai nedaug ingredientų, jas galite pasigaminti iš to, ką visada turite po ranka. Nustebinkite savo svečius naujomis salotomis Naujųjų metų stalui. Gero apetito!
Žingsnis 1
Žuvį susmulkinkite šakute ir susmulkinkite graikinius riešutus.
Žingsnis 2
Burokėlius nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka. Česnaką išspauskite per presą.
Žingsnis 3
Sumaišykite burokėlius, česnaką, žuvį ir graikinius riešutus.
Žingsnis 4
Sudėkite majonezą ir gerai išmaišykite. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Vėl išmaišykite ir atsargiai perkelkite į lėkštę.
Kategorijos