Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su burokėliais, raudona žuvimi ir Pekino kopūstais
Kopūstų, svogūnų, burokėlių ir sūdytos raudonosios žuvies salotas lengva ir paprasta paruošti. Gaunasi gana originalios ir skanios žuvies salotos su daržovėmis. Ingredientai puikiai dera tarpusavyje ir papildo vienas kito skonį. Tokias gaivias ir sveikas salotas galima paruošti šventei arba paįvairinti įprastą vakarienę. Alyvuogių aliejaus, padažo ir acto dėka salotos įgauna kuo daugiau skonio ir aromato. Burokėliai - įdomus salotų priedas, puikiai derantis su kopūstais ir žuvimi.
Žingsnis 1
Pekino kopūstus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Švelniai pasūdytą lašišą, svogūną ir burokėlius supjaustykite kubeliais. Sumaišykite visus ingredientus tinkamo dydžio inde. Įpilkite majonezo.
Žingsnis 3
Įpilkite alyvuogių aliejaus ir ryžių acto. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Išmaišykite ir leiskite salotoms šiek tiek pamirkti.
Žingsnis 5
Salotos su burokėliais, raudona žuvimi ir Pekino kopūstais paruoštos! Galite patiekti į stalą. Gero apetito!
Kategorijos