Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su ešeriais ir bulvėmis
Ešerys yra dietinis delikatesas ir kartu omega-3 riebalų rūgščių šaltinis. Todėl galite drąsiai jį patiekti su sultingomis bulvėmis, paskanintomis švelnia grietine. Patiekalo kaloringumas vis tiek nebus kritinis, nes dauguma reikalingų ingredientų bus ne kepti, o virti pagal mitybos specialistų rekomendacijas. Salotos taps maloniu ir maistingu užkandžiu ant šventinio stalo.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Bulves taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Virtus ešerius supjaustykite gabaliukais, proporcingais jau supjaustytoms bulvėms.
Žingsnis 4
Tą patį padarykite ir su kiaušiniais, praktiškai juos supjaustykite, o grietinę įmaišykite į ingredientų dubenį.
Žingsnis 5
Salotas gerai išmaišykite, pagal skonį įberkite prieskonių.
Kategorijos