Salotos su ešeriais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Salotos su ešeriais ir morkomis

Ešeriai - tai dietinės jūros gėrybės, kuriose gausu mineralų ir vitaminų. Kartu su šviežiomis morkomis ir traškiais raudonaisiais svogūnais patiekalas bus tik dvigubai naudingesnis, nes aprūpins organizmą būtinomis omega-3 rūgštimis. Niekada nėra bloga mintis paįvairinti savo mitybą. Ypač kai kalbama apie žuvį, kurios paruošimas yra universalus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.65/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su ešeriais ir morkomis Žingsnis 1
Morkas nulupkite ir supjaustykite kubeliais

Žingsnis 2

Salotos su ešeriais ir morkomis Žingsnis 2
Virtą žuvį supjaustykite mažais gabalėliais

Žingsnis 3

Salotos su ešeriais ir morkomis Žingsnis 3
Bulves taip pat supjaustykite kubeliais, o kiaušinius susmulkinkite peiliu arba šakute. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba kubeliais

Žingsnis 4

Įdėkite majonezo arba grietinės, prieskonių pagal skonį ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos