Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos su ešeriais ir morkomis
Ešeriai - tai dietinės jūros gėrybės, kuriose gausu mineralų ir vitaminų. Kartu su šviežiomis morkomis ir traškiais raudonaisiais svogūnais patiekalas bus tik dvigubai naudingesnis, nes aprūpins organizmą būtinomis omega-3 rūgštimis. Niekada nėra bloga mintis paįvairinti savo mitybą. Ypač kai kalbama apie žuvį, kurios paruošimas yra universalus.
Žingsnis 1
Morkas nulupkite ir supjaustykite kubeliais
Žingsnis 2
Virtą žuvį supjaustykite mažais gabalėliais
Žingsnis 3
Bulves taip pat supjaustykite kubeliais, o kiaušinius susmulkinkite peiliu arba šakute. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba kubeliais
Žingsnis 4
Įdėkite majonezo arba grietinės, prieskonių pagal skonį ir gerai išmaišykite.
Kategorijos