Publikavimo data: 2024-06-09
Salotos su grybais ir jautienos krūva
Jautiena yra labai sveika mėsa, joje yra daug baltymų, vitaminų ir mikroelementų. Jautienos galima dėti ne tik į pirmuosius patiekalus ir guliašą, bet ir į skanias bei sočias salotas. Puikus pasirinkimas sveikam užkandžiui. Tokiose salotose yra minimalus riebalų kiekis, jos mažai kaloringos. Jautienos salotos yra nepakeičiamas patiekalas tiems, kurie stebi savo mitybą.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi, apkepkite jautieną. Tada troškinkite jautieną 30-60 minučių.
Žingsnis 2
Kai jautiena iškeps, sudėkite svogūnus ir grybus ir maišydami kepkite 5 minutes. Tada įpilkite sojų padažo, druskos ir pipirų, po 5 minučių sudėkite paprikas ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 3
Salotų lapus apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir sojų padažu, sudėkite salotas į lėkštę ir ant viršaus uždėkite jautieną, grybus ir paprikas.
Kategorijos