Publikavimo data: 2024-10-12
Salotos su grybais ir lengvai sūdyta lašiša
Salotos su grybais ir lengvai sūdyta lašiša yra paprastos ir labai greitai paruošiamos, o rezultatas - skanus, sultingas ir sveikas patiekalas. Jame puikiai dera kepti grybai ir lašiša, kurie suteikia harmoningą skonį ir sotumo jausmą. O dėl sezamų ir krapų patiekalas tampa kvapnus. Prie pagrindinių ingredientų gerai dera agurkai, pomidorai, salierai, salotų lapai, kuriais patiekalą galite papildyti pagal skonį. Šias salotas galima patiekti su bet kokiu garnyru, daržovėmis ir šviežiomis žolelėmis.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite griežinėliais. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Kepkite grybus ant vidutinės ugnies, kol iškeps.
Žingsnis 2
Švelniai pasūdytą lašišą supjaustykite mažais plonais griežinėliais. Virtus grybus sudėkite į dubenį, suberkite lašišą, žuvies prieskonius, juoduosius pipirus, krapus, druską. Viską atsargiai išmaišykite ir pabarstykite patiekalą sezamo sėklomis.
Kategorijos