Salotos su grybais ir lengvai sūdyta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Salotos su grybais ir lengvai sūdyta lašiša

Salotos su grybais ir lengvai sūdyta lašiša yra paprastos ir labai greitai paruošiamos, o rezultatas - skanus, sultingas ir sveikas patiekalas. Jame puikiai dera kepti grybai ir lašiša, kurie suteikia harmoningą skonį ir sotumo jausmą. O dėl sezamų ir krapų patiekalas tampa kvapnus. Prie pagrindinių ingredientų gerai dera agurkai, pomidorai, salierai, salotų lapai, kuriais patiekalą galite papildyti pagal skonį. Šias salotas galima patiekti su bet kokiu garnyru, daržovėmis ir šviežiomis žolelėmis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su grybais ir lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 1
Grybus supjaustykite griežinėliais. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Kepkite grybus ant vidutinės ugnies, kol iškeps.

Žingsnis 2

Salotos su grybais ir lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 2
Švelniai pasūdytą lašišą supjaustykite mažais plonais griežinėliais. Virtus grybus sudėkite į dubenį, suberkite lašišą, žuvies prieskonius, juoduosius pipirus, krapus, druską. Viską atsargiai išmaišykite ir pabarstykite patiekalą sezamo sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, šviežių daržovių salotos, žuvies salotos, lašišos salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 10 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, burokėlių sezonas, Naujųjų metų salotos, receptų knyga, raudonos žuvies salotos, Rukolos salotos, salotos su sūdyta raudonąja žuvimi, grietinės salotos, daržovių salotos

Kategorijos