Salotos su jautiena ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Salotos su jautiena ir marinuotais agurkais

Jautienos salotos bus puikus patiekalas šventiniam stalui. Sočios, ryškiai pagardintos padažu, jose gausu baltymų ir skaidulinių medžiagų. Dėl įvairių ingredientų ir skonių derinių šios salotos gali tapti mėgstamiausiomis prie šventinio stalo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, garstyčios, kiaušiniai.
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su jautiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Marinuotus agurkus išilgai supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Salotos su jautiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Kietąjį sūrį supjaustykite plonais griežinėliais sūrio peiliu (arba paprastu peiliu).

Žingsnis 3

Salotos su jautiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Nulupkite putpelių kiaušinius nuo lukštų ir perpjaukite išilgai į ketvirčius.

Žingsnis 4

Salotos su jautiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 4
Atsitiktinai suplėšykite arba supjaustykite aisbergo salotas.

Žingsnis 5

Salotos su jautiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 5
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite majonezą ir Dižono garstyčias.

Žingsnis 6

Salotos su jautiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 6
Jautieną supjaustykite mažais plonais griežinėliais ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus 10 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Galite pridėti prieskonių pagal savo pageidavimus.

Žingsnis 7

Salotos su jautiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 7
Į lėkštę dėkite dalį "Iceberg" salotų, agurkų ir šaukštą padažo.

Žingsnis 8

Salotos su jautiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 8
Ant viršaus sudėkite jautienos kepsnį, raketą ir sūrį. Aplink lėkštės kraštus išdėliokite putpelių kiaušinių ketvirčius. Salotos paruoštos, gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos