Publikavimo data: 2024-03-27
Salotos su jautiena ir marinuotais agurkais
Jautienos salotos bus puikus patiekalas šventiniam stalui. Sočios, ryškiai pagardintos padažu, jose gausu baltymų ir skaidulinių medžiagų. Dėl įvairių ingredientų ir skonių derinių šios salotos gali tapti mėgstamiausiomis prie šventinio stalo.
Žingsnis 1
Marinuotus agurkus išilgai supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Kietąjį sūrį supjaustykite plonais griežinėliais sūrio peiliu (arba paprastu peiliu).
Žingsnis 3
Nulupkite putpelių kiaušinius nuo lukštų ir perpjaukite išilgai į ketvirčius.
Žingsnis 4
Atsitiktinai suplėšykite arba supjaustykite aisbergo salotas.
Žingsnis 5
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite majonezą ir Dižono garstyčias.
Žingsnis 6
Jautieną supjaustykite mažais plonais griežinėliais ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus 10 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Galite pridėti prieskonių pagal savo pageidavimus.
Žingsnis 7
Į lėkštę dėkite dalį "Iceberg" salotų, agurkų ir šaukštą padažo.
Žingsnis 8
Ant viršaus sudėkite jautienos kepsnį, raketą ir sūrį. Aplink lėkštės kraštus išdėliokite putpelių kiaušinių ketvirčius. Salotos paruoštos, gero apetito!
Kategorijos