Publikavimo data: 2024-09-22
Salotos su jautienos liežuviu ir grybais
Tokių ingredientų kaip jautienos liežuvis, marinuoti opijatai, korėjietiškos morkos ir pupelės derinys šiose salotose yra tiesiog stebuklingas. Paruošę jas gausite gana sultingas, bet kartu ir lengvas salotas. Paruošti jas labai paprasta, o ingredientai nėra sudėtingi, tačiau galiausiai gausite visą vaivorykštę skonių. Vieną kartą paragavę, norėsite jas gaminti vėl ir vėl.
Žingsnis 1
Gerai nuplaukite liežuvį ir virkite 90 minučių nuo virimo temperatūros. Įdėkite svogūną, pipirų grūdelius, gvazdikėlius ir lauro lapą. Kai liežuvis išvirs, atvėsinkite jį po tekančiu vandeniu. Nuimkite odą ir nupjaukite riebias dalis.
Žingsnis 2
Supjaustykite liežuvį griežinėliais. Smulkiai supjaustykite žoleles. Svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedų. Sudėkite pupeles į durklą, nuplaukite jas vandeniu.
Žingsnis 3
Sudėkite visus salotų ingredientus į dubenį. Paruoškite padažą. Sumaišykite majonezą ir jogurtą, įberkite druskos ir pipirų. Visus ingredientus užpilkite padažu ir gerai išmaišykite. Salotos paruoštos.
Kategorijos