Publikavimo data: 2024-05-19
Salotos su keptu Adygėjos sūriu
Klasikinės daržovių salotos su pomidorais gali būti daug skanesnės ir sotesnės, jei į jas įdėsite kepto Adygėjos sūrio. Salotos su keptu sūriu džiugins neįprastu skoniu ir naudingumu, nes į receptą įtraukta daug daržovių. Salotos gaunasi ryškios ir gali papuošti bet kokį šventinį stalą.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Adygea sūrį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais, pomidorus - griežinėliais, papriką - plonais griežinėliais. Salotų lapus suplėšykite rankomis.
Žingsnis 2
Apkepkite "Adygea" sūrį. Dėkite sūrio griežinėlius į įkaitintą keptuvę ir kepkite po 1 minutę iš kiekvienos pusės, kol paruduos.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Į salotinės dugną sudėkite salotų lapus. Ant viršaus sudėkite pomidorus ir paprikas, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais. Ant viršaus uždėkite keptą sūrį.
Kategorijos