Salotos su keptu Adygėjos sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Salotos su keptu Adygėjos sūriu

Klasikinės daržovių salotos su pomidorais gali būti daug skanesnės ir sotesnės, jei į jas įdėsite kepto Adygėjos sūrio. Salotos su keptu sūriu džiugins neįprastu skoniu ir naudingumu, nes į receptą įtraukta daug daržovių. Salotos gaunasi ryškios ir gali papuošti bet kokį šventinį stalą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su keptu Adygėjos sūriu Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Adygea sūrį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais, pomidorus - griežinėliais, papriką - plonais griežinėliais. Salotų lapus suplėšykite rankomis.

Žingsnis 2

Salotos su keptu Adygėjos sūriu Žingsnis 2
Apkepkite "Adygea" sūrį. Dėkite sūrio griežinėlius į įkaitintą keptuvę ir kepkite po 1 minutę iš kiekvienos pusės, kol paruduos.

Žingsnis 3

Sudėkite salotas. Į salotinės dugną sudėkite salotų lapus. Ant viršaus sudėkite pomidorus ir paprikas, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais. Ant viršaus uždėkite keptą sūrį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos