Publikavimo data: 2024-04-08
Salotos su konservuota rausvąja lašiša
Rausvoji lašiša - lašišinių šeimos žuvis, kurioje gausu baltymų, naudingų mikroelementų ir riebalų rūgščių. Gydytojai dietologai rekomenduoja bent kartą per savaitę valgyti šios žuvies patiekalų. Salotos su rausvosios lašišos ryžiais ir kiaušiniu pridės sotumo, todėl tai bus idealus subalansuotų ir maistingų pietų ar vakarienės variantas. Konservuotų rausvosios lašišos salotų receptą, jei norite, galite paįvairinti įdėdami obuolių, granatų, svogūnų ar kukurūzų.
Žingsnis 1
Suderinkite produktus. Į atvėsintus ryžius sudėkite rausvąją lašišą, agurką ir kiaušinį, pagal skonį pasūdykite ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Puoškite salotas. Į salotas su konservuota rausvąja lašiša įpilkite grietinės ir gerai išmaišykite.
Kategorijos