Salotos su konservuota rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Salotos su konservuota rausvąja lašiša

Rausvoji lašiša - lašišinių šeimos žuvis, kurioje gausu baltymų, naudingų mikroelementų ir riebalų rūgščių. Gydytojai dietologai rekomenduoja bent kartą per savaitę valgyti šios žuvies patiekalų. Salotos su rausvosios lašišos ryžiais ir kiaušiniu pridės sotumo, todėl tai bus idealus subalansuotų ir maistingų pietų ar vakarienės variantas. Konservuotų rausvosios lašišos salotų receptą, jei norite, galite paįvairinti įdėdami obuolių, granatų, svogūnų ar kukurūzų.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 1
Suderinkite produktus. Į atvėsintus ryžius sudėkite rausvąją lašišą, agurką ir kiaušinį, pagal skonį pasūdykite ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Salotos su konservuota rausvąja lašiša Žingsnis 2
Puoškite salotas. Į salotas su konservuota rausvąja lašiša įpilkite grietinės ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos