Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su konservuota rausvąja lašiša
Skanios ir sočios salotos. Greitai paruošiamos, išbandykite.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais ir marinuokite verdančiame vandenyje su vyno actu apie 15 minučių.
Žingsnis 2
Sutarkuokite bulves smulkia tarka ir išdėliokite pirmąjį sluoksnį, ant viršaus uždėkite majonezo tinklelį.
Žingsnis 3
Antrasis sluoksnis: smulkiai sutarkuoti kiaušiniai ir majonezo tinklelis.
Žingsnis 4
Trečias sluoksnis: smulkiai sutarkuotos morkos ir tinklelis majonezo.
Žingsnis 5
Ketvirtas sluoksnis: marinuoti svogūnai.
Žingsnis 6
Ir paskutinis sluoksnis: rausvoji lašiša. Prieš tai nusausinau skystį ir išminkiau šakute.
Kategorijos