Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su konservuota rausvąja lašiša ir salotų lapais
Konservuota rausvoji lašiša yra universalus maisto ruošimo produktas. Konservuotoje rausvojoje lašišoje išlieka A ir B grupės vitaminų, magnio, kalio ir sieros. Rinkdamiesi konservuotą rausvąją lašišą atkreipkite dėmesį į skardinės vientisumą ir pagaminimo datą. Taip pat geriau rinktis konservus, pagamintus tiesiai toje vietoje, kur žuvis sugauta. Tokie konservai yra geresni žaliavų kokybės požiūriu. Salotos su rausvosios lašišos konservais ir salotų lapais - lengvos ir mažai kalorijų turinčios apetitą žadinančios rausvosios lašišos ir traškių salotų salotos.
Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais. Rausvąją lašišą sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite kiaušinius. Rankomis suplėšykite salotas į mažus gabalėlius.
Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite rausvąją lašišą, salotas, pomidorus ir kiaušinius.
Žingsnis 3
Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska.
Žingsnis 4
Paruoštos lengvos ir sveikos salotos vakarienei.
Kategorijos