Salotos su konservuota rausvąja lašiša ir salotų lapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su konservuota rausvąja lašiša ir salotų lapais

Konservuota rausvoji lašiša yra universalus maisto ruošimo produktas. Konservuotoje rausvojoje lašišoje išlieka A ir B grupės vitaminų, magnio, kalio ir sieros. Rinkdamiesi konservuotą rausvąją lašišą atkreipkite dėmesį į skardinės vientisumą ir pagaminimo datą. Taip pat geriau rinktis konservus, pagamintus tiesiai toje vietoje, kur žuvis sugauta. Tokie konservai yra geresni žaliavų kokybės požiūriu. Salotos su rausvosios lašišos konservais ir salotų lapais - lengvos ir mažai kalorijų turinčios apetitą žadinančios rausvosios lašišos ir traškių salotų salotos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su konservuota rausvąja lašiša ir salotų lapais Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais. Rausvąją lašišą sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite kiaušinius. Rankomis suplėšykite salotas į mažus gabalėlius.

Žingsnis 2

Salotos su konservuota rausvąja lašiša ir salotų lapais Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite rausvąją lašišą, salotas, pomidorus ir kiaušinius.

Žingsnis 3

Salotos su konservuota rausvąja lašiša ir salotų lapais Žingsnis 3
Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 4

Salotos su konservuota rausvąja lašiša ir salotų lapais Žingsnis 4
Paruoštos lengvos ir sveikos salotos vakarienei.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos